Zoeken naar groningen

groningen
Synagoge Groningen Rondleidingen, exposities, activiteiten educatie.
De expositie Art without Borders in Synagoge Groningen vertelt het verhaal van de moeizame totstandkoming van een Joods Monument in Groningen en hoe een Iraanse kunstenaar zich 45 jaar later laat inspireren door dit zelfde kunstwerk. Hossein Tadi 1984 droeg zijn werk op aan Edu Waskowsky 1934-1976.
seo groningen
Hotel, restaurant, kamers arrangementen - Hotel Groningen-Westerbroek.
Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek, centraal gelegen nabij de A7 en A28. Binnen een kwartier in Groningen centrum. Grenzend aan natuurgebied 'de' Hondsrug'. Het hotel beschikt over 78 kamers en 2 suites. Bij ons kunt u gratis parkeren.
Welkom bij Humanitas Groningen.
9711 JB Groningen. Humanitas Groningen is actief in: Glimmen, Groningen, Haren Gr, Noordlaren, Onnen, Ten Boer. Nieuwe Inburgeringswet 2022. Op 1 januari 2022 is de vernieuwde Inburgering in werking getreden. Met de invoering van deze wet hoopt de overheid meer inburgeringsplichtigen te kunnen laten inburgeren en participeren in de samenleving.
Groningen Spoorzone.
Hiervoor zijn forse ingrepen nodig aan het spoor en het station. Neem een kijkje op de bouwplaats via de webcams van Groningen Spoorzone. 13 juli 2022. Positiviteit op bouwhekken zuidzijde station Groningen. Er hangt positiviteit aan de bouwhekken van Groningen Spoorzone.
Economic Board Groningen.
Over Economic Board Groningen. Raad van Commissarissen. Economic Board Groningen in beeld. Economic Board Groningen. Programma GroBusiness Programma 5Groningen Financieringsmogelijkheden. Economic Board Groningen werkt aan economieversterking. Economic Board Groningen brengt ondernemers, onderwijs en overheid samen om te werken aan economische versterking van de provincie Groningen.
Groningen - Holland.com.
Wat zijn populaire steden en dorpen in Groningen? Populaire steden om te bezoeken in provincie Groningen zijn Groningen stad, Delfzijl, Appingedam en Bourtange. Groningen stad is een bruisende veelzijdige universiteitsstad met veel cultuur en evenementen, mooie historische gebouwen en leuke winkelstraten.
Martini Ziekenhuis.
Van Swietenplein 1. 9728 NT Groningen. 9700 RM Groningen. 050 524 5245. Lees altijd eerst deze belangrijke informatie voor u ons bezoekt. Mijn Martini Inhoud openen of weer sluiten. Het patiëntenportaal Mijn Martini. Als patiënt van het Martini Ziekenhuis bekijkt u via Mijn Martini onderdelen van uw medisch dossier, zoals persoonlijke gegevens, afspraken en uitslagen.
Biblionet Groningen.
Meerte is voorleeskampioen van de provincie Groningen. Vanaf 4 april nieuw wifinetwerk in onze bibliotheken. 28 maart: Webinar Media Ukkie Dagen. Lisanne is de beste voorlezer van Groningen. Lezen en bewegen met Mo El Hankouri - Scoor een Boek! Bibliotheken zijn open!
Kompas van Groningen - Basismonitor Groningen.
Corpus den Hoorn. Stand van Groningen Stand van Groningen. Uitleg over het Kompas. - Hoe werkt het? De gemeente Groningen is opgedeeld in 49 wijken. Deze wijken zijn verdeeld over 7 stadsdelen: Binnenstad, Oude wijken, West, Oost, Zuid, Haren en ten Boer.
Wij zijn de Omgevingsdienst Groningen.
Wij willen onze omgeving een stukje mooier maken! Werken bij de Omgevingsdienst Groningen betekent werken bij een jonge, betrokken organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. In alles wat wij doen dragen we bij aan een veilige en schone leefomgeving.
NCG Nationaal Coördinator Groningen.
Of ontmoet Nationaal Coördinator Groningen NCG op de Noordelijke Banenbeurs op 15 en 16 juni in MartiniPlaza. Vandaag publiceerden we de laatste cijfersover de voortgang van de versterkingsopgave. De cijfers geven inzicht in de resultatentot en met 30 april 2022.

Contacteer ons