Zoeken naar marketeer

marketeer
marketeer - Engelse vertaling - Linguee woordenboek.
Was de 20ste eeuw de eeuw va n d e marketeer, d e 21ste eeuw is de eeuw van de ontwerper. If the 20th century was the century of t he marketeer, t he 21st century is the century of the designer.
marketeer
Informatie over het beroep Marketeer Mijnzzp.nl.
Als marketeer heb je doorgaans veel met klanten en/of collega's' te maken, en zal je daarom communicatief goed onderlegd moeten zijn. Ook creativiteit is als marketeer aan te merken als belangrijke competentie, omdat een marketeer steeds weer met nieuwe pakkende ideeën zal moeten komen.
marketeer
Vacature online marketeer Extendure.
Online Marketing Stage. Vacature Online Marketeer. Heb jij een passie voor online strategieën uitwerken, ben je goed in content creatie en heb je een analytische blik? Dan is de functie Online marketeer bij Extendure jou op het lijf geschreven. Ter uitbreiding van ons marketingteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze online marketeer die met ons de doelstellingen van onze klanten komt verwezenlijken. Heb jij een hands-on mentaliteit en ervaring met online marketing? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat ga je precies doen? Online projecten monitoren en coördineren. Aan de hand van een doordachte online strategie meer bezoekers naar websites genereren. Werken met back-end systemen zoals Magento WordPress. Content creëren na het doen van zoekwoordonderzoek. Proactief meedenken over het behalen van klantdoelstellingen. Maandelijks rapporteren naar klanten over de voortgang van projecten. Kwalificaties en vaardigheden.: Een proactieve werkhouding. Ervaring met online marketing. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kan zelfstandig en in teamverband werken. Een kritische blik op statistieken en data.
keyboost.vlaanderen
Senior online marketeer - Nedbase.
Ellen de Jonge Online marketeer. Mandy Paauwe Online marketeer. Rick Lifino Online marketeer. Bekijk hier ons volledige team. Middelburg Molenwater 81. Goes Stationsplein 21. Terneuzen Stadhuisplein 3. Onze updates in je mailbox? Privacy- en cookieverklaring. Online marketing Zeeland. Ivy Digital Marketing.
marketeer
Community Marketeer.
Je komt te werken op de afdeling Marketing, Communicatie Recruitment sales, waarvan de Marketing is onderverdeeld in het Young Professional Team, Team Digital en het Senior Professional Team. Als Community Marketeer ga je onderdeel uitmaken van het van het Senior Professional team.
marketeer
Online marketeer gezocht bij Ontwerpia!
Inbound Marketeer - Regio Aalst. AALST VOLTIJDS, DEELTIJDS OF FREELANCE. DEEL DEZE VACATURE. Home Vacatures Inbound Marketeer - Regio Aalst. Zit online marketing jou in de genen? Solliciteer dan nu bij ons! Een digitaal bureau in volle expansie met een ijzersterke ambitie!
marketeer
Content Marketeer - Mavein.
Als succesvolle content marketeer, weet jij de doelgroep op een aansprekende manier te bereiken. Jij werkt zelfstandig, hebt een duidelijke visie en weet hier ook draagkracht voor te creëren met jouw sterke communicatieve vaardigheden. Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring als content marketeer.
marketeer
Vacatures marketeer Jobbird.
Communicatie en journalistiek 2. Cultureel en creatief 1. Entertainment en toerisme 0. Financieel en accountancy 1. Handhaving en beveiliging 0. Horeca en catering 0. Klantenservice en callcenter 4. Laboratorium en wetenschap 0. Maatschappelijk werk 0. Online marketing 25. Sport en recreatie 0.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: marketeer. mar ke t ee r de; m/v/x; meervoud: marketeers 1 iem. die beroepshalve aan marketing doet. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
marketeer - WikiWoordenboek.
We willen jongeren aanspreken, verklaart bedenker en online marketeer Giovanni Zebeda, die zelf een Surinaamse achtergrond heeft. Tijdens, krapte op de arbeidsmarkt wil je wat ludieks doen. Het woord marketeer staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Word jij onze nieuwe online marketeer? Amefa.
Je bent onderdeel van het marketingteam, bestaande uit de Marketing manager, Trade marketeer en Product development manager. We zoeken een creatieve marketeer met een pragmatische instelling, een afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.; Je bent een energiek talent, met zelfvertrouwen en een positieve uitstraling.

Contacteer ons